Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Subban po zrážke so spoluhráčom opúšťal ľad na nosidlách

Hráč Montrealu Canadiens P.K. Subban leží na zemi počas zápasu zámorskej NHL proti Buffalu Sabres 10. marca 2016 v Montreali. Foto: TASR/AP

K nešťastnej zrážke prišlo necelé tri minúty pred koncom zápasu, keď v nekontrolovateľnom páde narazil do Subbana tímový kolega Jemelin.

Montreal 11. marca (TASR) - Obranca hokejového klubu Montreal Canadiens P.K. Subban nedohral štvrtkový zápas NHL s Buffalom Sabres (3:2) v dôsledku nepríjemného zranenia krku. Kanadský bek musel odstúpiť z duelu v tretej tretine po nešťastnej zrážke so spoluhráčom Alexejom Jemelinom, z ľadu ho odniesli na pojazdných nosidlách.

Hráča Montrealu Canadiens P.K. Subbana ošetrujú na ľade počas zápasu zámorskej NHL proti Buffalu Sabres 10. marca 2016 v Montreali.
Foto: TASR/AP
Subbana odviezli po stretnutí do nemocnice, kde ho čakali ďalšie vyšetrenia, aby zistili vážnosť jeho zranenia. K nešťastnej zrážke prišlo necelé tri minúty pred koncom zápasu, keď v nekontrolovateľnom páde narazil do Subbana tímový kolega Jemelin. "Chcel som ho vidieť. Doktori mi v nemocnici povedali, že dokáže s tým hýbať. Z hľadiska okolností ide pre nás o dobrú správu," povedal pre zámorské médiá tréner Montrealu Michel Therrien.

Subban takmer naisto preruší sériu 274 zápasov v rade, na ktoré za kanadský klub nastúpil.