Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Súboje špičkových šampiónov a veľkolepá šou pre divákov

Foto: W5

Takmer päťdesiatka špičkových kickboxerov, z toho šesť žien sa koncom novembra predstaví v bratislavskej Incheba Expo Aréne na Majstrovstvách sveta v kickboxe verzie W5.

Bratislava 16. septembra (OTS) - Šampionát počas dvoch dní, 29. a 30. novembra, ponúkne nielen súboje profesionálov, ale i veľkolepé divadlo pre divákov. Majstrovstvá sa budú niesť v duchu témy„Crossroad of times – Na križovatke čias“. Očakávaným súbojom o titul majstra sveta v kategórii 77 kg bude revanš slovenskej hviezdy Vladimíra „Dracula“ Moravčíka a holandského bojovníka Darryla „Master KO“ Sichtmana. Na MS tak nebude chýbať absolútna svetová i slovenská špička!

Vyber si cestu šampióna!


Súboje špičkových šampiónov a veľkolepá šou pre divákov
Foto: W5
Radi by sme slovenskému publiku predstavili kickbox nielen ako šport, ale i životnú filozofiu, štýl. Na šampionáte spojíme tieto cesty do jednej. Ponúkneme nielen kvalitné športové výkony, ale i úchvatné vizuálne stvárnenie témy šampionátu. V tejto atmosfére sa počas dvoch dní bude bojovať o viacero titulov vo verzii W5. Vo váhovej kategórii 71 kg bude zápasiť brazílsky bojovník Alexandre „Good Boy“ Cosmo a legendárny Dzhabar Askerov z Ruska. Prvýkrát sa uskutoční boj o titul Majsterky sveta spomedzi žien vo váhovej kategórii 56 kg. V tejto pyramíde sa zúčastnia: slovenská bojovníčka Lucia „The pretty beast“ Krajčovič a ruská šampiónka Julia Berezikova. Očakávame napínavý súboj dlhoročnej konfrontácie medzi Maxom "Dobermanom" Shalnevim a Rudom "Roninom" Ďuricom, ktorí budú zápasiť o Interkontinentálny opasok W5 vo váhe 67 kg,“ uviedol Sergej Chepinoga, prezident W5.

„Crossroad of times – Na križovatke čias“


Súboje špičkových šampiónov a veľkolepá šou pre divákov
Foto: W5
Medzinárodné Majstrovstvá sveta W5 v kickboxe 2014 majú názov Crossroad of times – Na križovatke čias. Hlavné motto W5 je „Vyber si cestu šampióna“! Toto heslo úzko súvisí so šampiónskou ideou – v každom období histórie ľudstva sa našli ľudia, ktorí si dobrovoľne a vedome vybrali cestu šampióna. Pritom sa nezľakli prekážok, často museli prekonať vlastný handicap alebo nepochopenie okolia. Nasledovali však svoje sny a odhodlane kráčali cestou, ktorá ich doviedla k úspechu. Pritom mohli prejsť dejinami bez povšimnutia a prežiť obyčajný život bez toho aby boli niečím výnimoční, a aby si ich ľudstvo zapamätalo. Vybrali si však cestu šampióna, cestu ktorá nebýva jednoduchá, a vyžaduje si mnoho úsilia.
Do piatich historických období – praveku, staroveku, stredoveku, novoveku a súčasnosti - divákov prenesie „stroj času“ zostavený pomocou moderných prezentačných technológií spolu s divadelnou produkciou a krásnymi kostýmami.

Móda športovcov na moskovskom Fashion Week!


&Súboje špičkových šampiónov a veľkolepá šou pre divákov
Foto: W5
Svetová kickboxová verzia W5 triumfuje aj s vlastnou módnou značkou! Kolekcia W5 zažiarila v Moskve, Bratislava ju zažije na Majstrovstvách sveta W5 29. a 30. novembra 2014. Po prvýkrát ju W5 veľkolepo predstavila na svetoznámom Fashion Weeku v Moskve. Kolekcia zahŕňa 150 športových modelov z ultramoderných materiálov z Japonska. Pre šampionát v Incheba Expo Aréne pripravujú módni dizajnéri nové modely, ušité špeciálne pre slovenské publikum.

Program


Program Majstrovstiev sveta W5 v kickboxe sa začne po oba dni o 14:30 a priame prenosy o 17:00.
29. novembra 2014 sú naplánované dve pyramídy zápasov: o titul Majstra sveta W5 vo váhe 60 kg a 66 kg. v ktorých sa zúčastnia bojovníci z Ruska, Bieloruska, Ukrajiny, Thaiska a Holandska.
V Superfighte do 84 kg sa predstaví slovenský borec Marcel "Headhunter" Jáger a na záver dňa budeme mať možnosť stretnúť sa v ringu, v superfighte vo váhe 56 kg, s krásnou bojovníčkou, ktorá v sebe spája šarm, silu a inteligenciu – ruskou Anastasiou Yankovou.

30. novembra 2014 sa odohrajú zápasy v ženskej pyramíde o titul Majsterky sveta W5 medzi jednými z najsilnejších kickboxérok sveta, vo váhovej kategórii 56 kg a o titul Majstra sveta W5 vo váhe 71 kg, kde nebude chýbať brazílsky bojovník Alexandre „Good Boy“ Cosmo a ruská hviezda Dzabar Askerov. Ďalej diváci uvidia Superfight v kategórii 95 kg a rematch zápasu, v piatich kolách, o titul Majstra sveta do 77 kg medzi Vladom "Drakulom" Moravčíkom a Darrylom "Master KO" Sichtmanom.

O presnom programe budeme priebežne informovať na www.W5.sk