Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Šport

Suslov sa už vrátil do prvého tímu Groningenu

Na snímke najlepší futbalista Slovenska do 21 rokov Tomáš Suslov, ktorý získal Cenu Petra Dubovského v ankete Futbalista roka 2022 počas slávnostného galavečera v Senci v pondelok 20. marca 2023. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Groningen v minulej sezóne vypadol z najvyššej holandskej súťaže, boje v druhej lige odštartuje 11. augusta.

Groningen 19. júla (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant Tomáš Suslov sa vrátil do kádra prvého tímu FC Groningen. Klub minulý týždeň vylúčil dvadsaťjedenročného stredopoliara z disciplinárnych dôvodov. Podľa trénera holandského druholigistu "porušil niekoľko pravidiel".

O jeho návrate informoval holandský portál Rtv Noord. Suslov sa v stredu ráno stretol s trénerom Dickom Lukkienom a celú záležitosť si vyjasnili. "Bez toho, aby sme príliš diskutovali o obsahu rozhovoru, Suslov si uvedomil, čo spravil zle a čo od neho očakávame. Chyby patria k futbalu i životu," uviedol tréner.

Suslov sa už v stredu pripojil k spoluhráčom na tréningu a s tímom pocestuje aj do Škótska, kde Groningen odohrá piatkový prípravný duel s Hibernianom.

Tréner Lukkien vyradil Suslova z tréningového procesu minulý štvrtok a 21-ročný stredopoliar tak nemohol v sobotu na záver sústredenia nastúpiť na prípravný duel proti belgickému Deinze (5:2). Groningen v minulej sezóne vypadol z najvyššej holandskej súťaže, boje v druhej lige odštartuje 11. augusta.