Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Švehla odovzdal Mariánovi Hossovi cenu pre Hokejistu roka 2015

Marián Hossa (vpravo) prijíma cenu pre najlepšieho hokejistu od generálneho manažéra hokejovej reprezentácie Róberta Švehlu počas exhibičného hokejového zápasu Výber hviezd NHL - Dukla Trenčín, 27. augusta 2015 v Trenčíne. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Mariánovi som zaprial do budúcna ešte čo najviac takých fantastických sezón, ako mal tú uplynulú, skonštatoval Róbert Švehla.

Trenčín 28. augusta (TASR) - Slovenský hokejista Marián Hossa už prebral cenu určenú pre Hokejistu roka 2015 a rovnako aj Cenu Jozefa Golonku pre najlepšieho útočníka sezóny 2014/2015. Ako informuje oficiálny web Slovenského zväzu ľadového hokeja, odovzdal mu ich pred úvodným buly štvrtkovej exhibície v Trenčíne medzi domácou Duklou a výberom hviezd NHL člen Výkonného výboru SZĽH a generálny manažér slovenskej reprezentácie Róbert Švehla.

"Ceny som Mariánovi odovzdal v mene SZĽH a zaprial mu do budúcna ešte čo najviac takých fantastických sezón, ako mal tú uplynulú," povedal po odovzdaní Róbert Švehla.

Po exhibičnom zápase, ktoré sa skončilo nerozhodne 12:12, využil novovymenovaný generálny manažér slovenskej reprezentácie čas aj na to, aby reprezentantom, ktorí sa v súčasnosti nestotožňujú s vedením SZĽH, vysvetlil kroky, ktoré nové vedenie zväzu v blízkej dobe chystá. "V prvom rade som ich pozdravil aj od Zdena Cígera, ktorý sa nemohol zúčastniť na tomto zápase. Načrtol som im, čo by sa malo v blízkej dobe udiať a prečítal im stanovisko výkonného výboru z minulého týždňa, kde je jasne deklarované, že prezident SZĽH bude iniciovať zmeny v stanovách SZĽH," dodal Švehla.