Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Juniorka Mihalíková obhajuje titul v Melbourne. Prvé kolo zvládla

Slovenská tenistka Tereza Mihalíková sa teší po výhre nad Britkou Katie Swanovou vo finále dvojhry junioriek na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne 31.januára 2015. Foto: TASR/AP
Slovenská tenistka Tereza Mihalíková (vľavo) pózuje s trofejou po zisku titulu v dvojhre junioriek na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne 31.januára 2015. Vo finále si poradila so štrnástou nasadenou Britkou Katie Swanovou (vpravo) hladko v dvoch setoch 6:1, 6:4 a dosiahla životný úspech. Topoľčianska rodáčka sa stala prvou Slovenkou, ktorá získala v Melbourne singlový titul. Foto: TASR/AP

Rumunku Mincovú porazila v dvoch setoch.

Bratislava 23. januára (Teraz.sk) - Obhajkyňa titulu Slovenka Tereza Mihalíková triumfovala v 1. kole dievčenskej dvojhry nad Rumunkou Ioanou Mincovou na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne.

Slovenská tenistka potrebovala na postup do druhého kola dva sety. Svoju súperku zdolala za 89. minút v pomere 7:5 a 6:4. V 2. kole narazí na Španielku Cristinu Bucsovú.

Tereza Mihalíková dostala od organizátorov voľnú kartu aj do kvalifikácie ženskej dvojhry. V prvom kole podľahla favorizovanej Švajčiarke Stefanie Vögeleovej 7:6 a 6:3.

Pozrite si fotografie a video z vlaňajšieho finále dievčenskej dvojhry, v ktorom Tereza Mihalíková triumfovala nad Britkou Katie Swanovou





Slovenská tenistka Tereza Mihalíková pózuje s trofejou po zisku titulu v dvojhre junioriek na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne 31.januára 2015.
Foto: TASR/AP


Slovenská tenistka Tereza Mihalíková sa teší po výhre nad Britkou Katie Swanovou vo finále dvojhry junioriek na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne 31.januára 2015.
Foto: TASR/AP


Slovenská tenistka Tereza Mihalíková (uprostred) pózuje s trofejou spolu so zberačmi loptičiek po zisku titulu v dvojhre junioriek na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne 31.januára 2015. Vo finále si poradila so štrnástou nasadenou Britkou Katie Swanovou hladko v dvoch setoch 6:1, 6:4 a dosiahla životný úspech. Topoľčianska rodáčka sa stala prvou Slovenkou, ktorá získala v Melbourne singlový titul.
Foto: TASR/AP


Slovenská tenistka Tereza Mihalíková (vľavo) pózuje s trofejou po zisku titulu v dvojhre junioriek na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne 31.januára 2015. Vo finále si poradila so štrnástou nasadenou Britkou Katie Swanovou hladko v dvoch setoch 6:1, 6:4 a dosiahla životný úspech. Topoľčianska rodáčka sa stala prvou Slovenkou, ktorá získala v Melbourne singlový titul.
Foto: TASR/AP


Slovenská tenistka Tereza Mihalíková odvracia úder úder Britky Katie Swanovej vo finále dvojhry junioriek na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne 31.januára 2015.
Foto: TASR/AP


Slovenská tenistka Tereza Mihalíková odvracia úder úder Britky Katie Swanovej vo finále dvojhry junioriek na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne 31.januára 2015.
Foto: TASR/AP