Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

DAVIS CUP: Začal sa predpredaj vstupeniek na zápas SR - Kanada

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Martin Baumann

Tím kapitána Dominika Hrbatého čaká s Kanaďanmi kvalifikácia o postup na finálový turnaj zreformovaného Davisovho pohára.

Bratislava 28. novembra (TASR) - V stredu sa začal predpredaj vstupeniek na stretnutie tenisového Davisovho pohára Slovensko - Kanada, ktoré sa uskutoční 1. a 2. februára 2019 na antuke v NTC aréne v Bratislave. Tím kapitána Dominika Hrbatého čaká s Kanaďanmi kvalifikácia o postup na finálový turnaj zreformovaného Davisovho pohára. Informoval o tom Slovenský tenisový zväz (STZ).

Pre slovenských fanúšikov to bude po dlhšom čase jedinečná príležitosť opäť vidieť na vlastné oči v akcii popredných svetových tenistov. Kanaďania by mohli prísť aj s niekdajším tretím hráčom svetového rebríčka Milošom Raoničom, Denisom Shapovalovom, skúseným Vasekom Pospisilom či talentovaným Felixom Augerom-Aliassimom. Hrbatého päťčlenná nominácia bude známa 22. januára 2019.

Víťazstvo nad Kanadou by Slovensko posunulo na finálový turnaj Davisovho pohára, ktorý sa uskutoční za účasti 18 tímov 18.-24. novembra 2019 na tvrdom povrchu v madridskej aréne La Caja Magica. "Kanada je atraktívny súper. Verím, že po dlhej dobe bude NTC vypredané a zažijeme atmosféru, akú sme tu nemali možno od roku 2005, keď sme boli vo finále," uviedol pre stz.sk kapitán Hrbatý.

Národné tenisové centrum Bratislava, 1. – 2. februára 2019


SLOVENSKO - KANADA

kvalifikačné stretnutie svetovej skupiny Davisovho pohára o postup na finálový turnaj

piatok, 1. februára 2019, 16.00: dve dvojhry
sobota, 2. februára 2019, 13.00: štvorhra a záverečné dvojhry

CENA VSTUPENIEK: 25 eur na každý deň