Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Serena Williamsová sa na Indian Wells naladila exhibičným triumfom

Serena Williamsová odvracia úder Caroline Wozniackej počas exhibície v utorok 8. marca 2016 v Madison Square Garden. Foto: TASR/AP

Dvadsaťjedennásobná grandslamová šampiónka neabsolvovala súťažný duel do 30. januára, keď prehrala vo finále Australian Open s Nemkou Angelique Kerberovou.

New York 9. marca (TASR) - Americká tenistka Serena Williamsová sa pozitívne naladila na domáci turnaj WTA v Indian Wells. V rámci utorňajšej exhibície v Madison Square Garden zdolala svoju dánsku kamarátku Caroline Wozniacku 7:5, 6:4, v predzápase si Francúz Gael Monfils poradil so Švajčiarom Stanom Wawrinkom 7:6 (6), 6:3. Počas mužskej dvojhry prišli na dvorec obe hráčky a na dva gemy si vyskúšali aj miešanú štvorhru - Williamsová s Wawrinkom a Wozniacka s Monfilsom.

Dvadsaťjedennásobná grandslamová šampiónka Williamsová neabsolvovala súťažný duel do 30. januára, keď prehrala vo finále Australian Open s Nemkou Angelique Kerberovou. Uplynulé dva turnaje pre chorobu vynechala, na súťažný dvorec sa vráti tento týždeň v Indian Wells. Informovala agentúra AP.