Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

FED CUP: Holandské médiá velebia svoje hráčky po triumfe nad SR

Na snímke holandská tenistka Kiki Bertensová sa teší z víťazstva 6:3, 6:3 proti Slovenke Jane Čepelovej v tretej dvojhre baráže o účasť vo svetovej skupine Pohára federácie Slovensko - Holandsko 23. apríla 2017 v Bratislave. Foto: TASR/Martin Baumann

Holandské tenistky zvíťazili v baráži o postup medzi svetovú elitu nad Slovenkami 3:2.

Amsterdam/Bratislava 24. apríla (TASR) - Ohlasy holandských médií na triumf 3:2 nad Slovenskom v baráži o účasť vo svetovej skupine tenisového Pohára federácie v Bratislave:

De Telegraaf: "Oranjes zostávajú medzi fedcupovou elitou. Kiki Bertensová poslala holandský tím do vedenia a Richel Hogenkampová spečatila triumf nad Slovenskom."

Algemeen Dagblad: "Holandsko sa udržalo vo svetovej skupine Pohára federácie. Rozhodujúci tretí bod získala Richel Hogenkampová, Kiki Bertensová v singloch nestratila ani set."

Nieuws.nl: "Richel Hogenkampová sa rehabilitovala za katastrofálny výkon z úvodnej dvojhry proti Jane Čepelovej. Paulovi Haarhuisovi sa odvďačila za dôveru ziskom rozhodujúceho bodu."

NU: "Holanďanky sa po zlom úvode otriasli, o svojom triumfe v Bratislave rozhodli už po dvojhrách. Bertensová s Hogenkmpovou potvrdili, že sú vo Fed Cupe spoľahlivými inštanciami."

Knltb.nl: "Vlaňajšie semifinalistky sa aj v roku 2018 predstavia vo svetovej skupine Pohára federácie. Bertensová s Hogenkampovou zabrali v nedeľu naplno a získali dva body."