Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Murray konzultoval zranenie, v tomto roku zrejme nebude hrať

Na snímke britský tenista Andy Murray Foto: TASR/AP

Andy Murray pre problémy s bedrom pauzuje od štvrťfinálovej prehry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone.

Londýn 6. septembra (TASR) - Britský tenista Andy Murray sa pre problémy s bedrovým kĺbom už tento rok na kurtoch pravdepodobne neobjaví. Ako sám priznal, pomaly sa začína koncentrovať na ďalšiu sezónu.

"Nanešťastie, nebudem schopný štartovať na najbližších turnajoch v Pekingu a Šanghaji a zrejme ani na záverečných dvoch podujatiach sezóny vo Viedni a Paríži. Dôvod je zranenie bedrového kĺbu, ktoré ma sužuje už niekoľko mesiacov," napísala bývalá svetová jednotka na facebooku.

Murray pre problémy s bedrom pauzuje od štvrťfinálovej prehry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. "Minulý týždeň som konzultoval svoje zranenie s niekoľkými špecialistami, rovnako som sa o ňom rozprával s mojím vlastným tímom a zhodli sme sa, že z dlhodobého hľadiska bude toto pre mňa najlepšie rozhodnutie. I keď mám za sebou z mnohých dôvodov frustrujúci rok, verím, že po dlhšej rehabilitácii a odpočinku budem schopný opäť sa vrátiť na najvyššiu úroveň a v budúcom roku zabojujem o grandslamové tituly," dodal Murray.