Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Wawrinkovi pomôže počas trávnatej časti sezóny tréner Annacone

Švajčiar Stan Wawrinka vracia loptičku Španielovi Rafaelovi Nadalovi vo finálovom zápase mužskej dvojhry na turnaji French Open na dvorcoch Roland Garros v Paríži 11. júna 2017. Foto: TASR/AP

Annaconeho čaká spolupráca so Švédom Magnusom Normanom, ten sa veľkou mierou pričinil o tri grandslamové triumfy Wawrinku.

Lausanne 12. júna (TASR) - Švajčiarsky tenista Stan Wawrinka sa počas trávnatej časti sezóny ATP dohodol na spolupráci s trénerom Paulom Annaconem.

Bývalý tréner Švajčiara Rogera Federera a Američana Petea Samprasa pomôže finalistovi tohtoročného grandslamového turnaja Roland Garros počas štyroch týždňov s radami na trávnatý povrch. "K môjmu tímu sa počas najbližších štyroch týždňov pripojí Paul Annacone. Paulove skúsenosti hovoria za seba, pracoval s najlepšími hráčmi histórie. Jeho vedomosti nám môžu pomôcť porozumieť trávnatému povrchu. Je to skutočné privilégium a česť mať ho po svojom boku," uviedol 32-ročný Švajčiar.

Annaconeho čaká spolupráca so Švédom Magnusom Normanom, ten sa veľkou mierou pričinil o tri grandslamové triumfy Wawrinku. Úvodným testom ich spolupráce bude budúcotýždňový turnaj v Queense. Informovala agentúra DPA.