Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Šport

TIPOS EXTRALIGA: Petrík a Fekiač budú hrať v Prešove

Na snímke hokejista Popradu Dávid Skokan (druhý sprava) strieľa vyrovnávajúci gól na 1:1, vpravo Matej Bača, vľavo brankár Roman Petrík (obaja HC 07 Detva) v druhom zápase štvrťfinále Kaufland play off Tipos extraligy HK Poprad – HC 07 Detva vo štvrtok 1. apríla 2021. Foto: TASR - Milan Kapusta

Petrík odchytal predchádzajúce tri sezóny v HC 07 Detva, v uplynulom ročníku mal tretiu najvyššiu úspešnosť zákrokov spomedzi všetkých slovenských brankárov v Tipos extralige.

Prešov 29. júna (TASR) - Nováčik hokejovej Tipos extraligy HC 21 Prešov sa dohodol na pôsobení s dvojicou hráčov. V klube budú v sezóne 2021/2022 pôsobiť brankár Roman Petrík a útočník Viktor Fekiač.

Petrík odchytal predchádzajúce tri sezóny v HC 07 Detva, v uplynulom ročníku mal tretiu najvyššiu úspešnosť zákrokov spomedzi všetkých slovenských brankárov v Tipos extralige. V Detve pôsobil v sezóne 2020/2021 aj Fekiač, v 47 zápasoch základnej časti dal 8 gólov a pridal 12 asistencií. Prešovský klub informoval o nových posilách na svojej facebookovej stránke.