Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

TIPSPORT LIGA: Tréner Paukovček skončil na striedačke Žiliny

Na snímke lavička Žiliny, hore tréner Pavel Paukovček počas zápasuTipsport Ligy. Foto: TASR - Milan Kapusta

Paukovček trénoval v minulej sezóne MHk 32 Liptovský Mikuláš, klub s ním ukončil spoluprácu predčasne vo februári. Predtým pôsobil v Martine a Poprade.

Žilina 21. novembra (TASR) - Pavel Paukovček už nie je tréner hokejistov MsHK DOXXbet Žilina. Vedenie tipsportligového klubu sa s 54-ročným koučom po sérii nepriaznivých výsledkov dohodlo na ukončení spolupráce.

"Trénerovi ďakujeme za jeho prácu v našom klube a želáme veľa úspechov v ďalšej kariére. Meno jeho nástupcu na lavičke vlkov bude známe v krátkom čase," uviedlo vedenie klubu na svojej facebookovej stránke.

Paukovček je prvým predčasne končiacim trénerom v prebiehajúcej sezóne najvyššej slovenskej súťaže. Pod Dubeň prišiel pred aktuálnym ročníkom. Posledným na žilinskej striedačke bol pre neho utorkový duel 24. kola Tipsport Ligy na ľade DVTK Jegesmedvék Miškovec, v ktorom "vlci" prehrali 2:4.

V minulej sezóne Paukovček trénoval MHk 32 Liptovský Mikuláš, klub s ním ukončil spoluprácu predčasne vo februári. Predtým pôsobil v Martine a Poprade.

Žiline patrí v tabuľke TL posledná 12. priečka, v 26 zápasoch získala 23 bodov pri skóre 67:95. Na dvojicu maďarských nováčikov - desiaty MAC Budapešť a jedenásty Miškovec - stráca osem bodov. Aktuálne ťahá šnúru šiestich prehier.