Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Šport

Tittel plní sľub: Na Liptove bude obliekať dres tímu ŠK Lúčky – Kúpele

Dušan Tittel, archívna snímka. Foto: TASR - Michal Svítok

Športový riaditeľ MFK Ružomberok Tittel si stojí za slovom. Po uspokojivých výkonoch prvoligistu z Liptova v súbojoch s FC Everton bude pôsobiť v tíme z III. Triedy liptovského futbalového zväzu.

Bratislava 11. augusta (Teraz.sk) - Kým svojho času ako stopér Slovana Bratislava úspešne eliminoval útočníkov európskych veľklubov, ako napríklad Borussia Dortmund či 1. FC Kaiserslauern a ako dlhoročného reprezentanta SR sa ho obávali aj tie najväčšie mená svetového futbalu, už o pár dní s ním budú mať do činenia tímy z III. Triedy Liptovského futbalového zväzu.

Niekdajší vynikajúci futbalista a dnes športový manažér MFK Ružomberok Dušan Tittel sa totiž stal hráčom klubu tamojšej súťaže ŠK Lúčky – Kúpele.

Printscreen zo stránky futbalnet.sk
Foto: printscreen


Mužstvá ako TJ Valaská Dubová, FK Liptovské Vlachy či TJ BZ Kalameny sa budú musieť mať v dohľadnej dobe napozore. V súboji s ŠK Lúčky – Kúpele bude totiž proti nim s najväčšou pravdepodobnosťou stáť dnes už 50-ročný Dušan Tittel, ktorý bol v rokoch 1994 – 1996 vyhlásený za najlepšieho futbalista Slovenska.

Bývalý 44-násobný reprezentant SR totiž z pozície športového manažéra MFK Ružomberok sľúbil, že ak ho potešia výkony prvoligistu z Liptova v dvojzápase 3. predkola Európskej ligy UEFA s anglickým FC Everton, začne hrávať najnižšiu súťaž niekde v okolí Ružomberka. A tak sa aj stalo. Podľa internetového portálu futbalnet.sk, kde sú zaznamenané údaje o všetkých seniorských hráčov na Slovensku, sa 8. augusta zrealizoval jeho „prestup s obmedzením“ do 30. júla 2018 zo Slovanu Bratislava do ŠK Lúčky – Kúpele.