Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Šport

Modriča v Tottenhame neodpísali, čakajú na jeho rozhodnutie

Luka Modrič Foto: TASR/AP

Tréner Andre Villas-Boas pripustil možnosť, že Luka Modrič sa v prípade stroskotania avizovaného prestupu do Realu Madrid bude môcť vrátiť do tréningového procesu tímu.

Londýn 6. augusta (TASR) - Tréner anglického futbalového klubu Tottenham Hotspur Andre Villas-Boas pripustil možnosť, že Luka Modrič sa v prípade stroskotania avizovaného prestupu do Realu Madrid bude môcť vrátiť do tréningového procesu tímu.

Keďže Villas-Boas s chorvátskym reprezentantom v novej sezóne nepočítal, ten sa pripravuje individuálne. Dvadsaťšesťročný Modrič s Tottenhamom neodcestoval na jeho predsezónne turné do USA, za čo mu "kohúti" naparili pokutu 80.000 libier. Nefiguroval ani v zostave nedeľňajšieho prípravného duelu s Watfordom. Napriek týmto skutočnostiam Modrič na White Hart Lane stále nenadobudol status persona non grata. "Musíme pripraviť mužstvo na novú sezónu s vedomím, že ponuka na Modriča môže prísť. Ak sa tak nestane, budeme ho musieť dostať do formy v najrýchlejšom možnom čase," citoval Villasa-Boasa denník The Times.

Kouč Tottenhamu dodal, že v klube si uvedomujú zložitosť situácie, v akej sa Modrič v súčasnosti nachádza a nechcú naňho tlačiť. Problémom celej transakcie je údajne rozličná predstava oboch strán ohľadne výšky prestupovej čiastky. Kým Tottenham žiada 40 miliónov libier, "biely balet" je ochotný zaplatiť za Modričove služby o 12 miliónov menej.