Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Šport

Tottenham stiahol z hosťovania mladého útočníka Scarletta

Na archívnej snímke hráči Tottenhamu Hotspur. Foto: TASR/AP

Scarelett je odchovancom londýnskeho klubu v tejto sezóne si však nedokázal v Ipswichi zaistiť pevné miesto v základe. V dvanástich stretnutiach odohral dovedna len 139 minút.

Londýn 27. decembra (TASR) - Futbalový Tottenham Hotspur povolal Danea Scarletta z hosťovania v druholigovom Ipswich Town. Devätnásťročný anglický útočník nastúpil od augusta v 12 zápasoch a jeho hosťovanie malo trvať do konca prebiehajúcej sezóny. Informovala o tom agentúra DPA.

Tottenham bude v januári bez kanoniera a kapitána Sona Heung-mina. Ten reprezentuje Kórejskú republiku na Ázijskom pohári a okrem neho chýbajú pre zranenia aj James Maddison, Manor Solomon a Ivan Perišič. Scarelett je odchovancom londýnskeho klubu v tejto sezóne si však nedokázal v Ipswichi zaistiť pevné miesto v základe. V dvanástich stretnutiach odohral dovedna len 139 minút.

"Spurs" mali sľubný vstup do sezóny – v úvodných desiatich zápasoch stratil len štyri body a neokúsil prehru. Nasledovala však séria piatich duelov bez víťazstva a momentálne figurujú na štvrtom mieste s mankom šesť bodov na vedúci Liverpool, ktorý odohral o zápas viac.