Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Tréner Hrnčár v Myjave skončil, rokuje s ním Ružomberok

Norbert Hrnčár Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Hrnčár sa spoločne s asistentom Richardom Högerom dohodol s Kopaničiarmi na ukončení spolupráce.

Myjava 30. mája (TASR) - Tréner Norbert Hrnčár síce doviedol futbalistov Spartaka Myjava na bronzovú priečku v uplynulej sezóne najvyššej slovenskej súťaže, ale v kvalifikačnej fáze Európskej ligy 2016/2017 už nebude sedieť na lavičke tohto klubu. Hrnčár sa totiž spoločne s asistentom Richardom Högerom dohodol s Kopaničiarmi na ukončení rok trvajúcej spolupráce. Dvojica rokuje s konkurenčným MFK Ružomberok.

"Spartak situáciu aktuálne rieši a verejnosť bude včas informovať. Koučom aj touto cestou ďakujeme za ich služby a odvedenú prácu pre Myjavu. Držíme palce v novom pôsobisku," píše sa na oficiálnej internetovej stránke myjavského klubu.

V Liptove na konci sezóny vypršal kontrakt doterajšiemu kormidelníkovi Ladislavovi Peckovi, a keďže sa Ružomberčanom nepodarilo naplniť pohárové ambície, vedenie sa rozhodlo pristúpiť k zmene v realizačnom tíme.

"Hľadáme najlepšie riešenie. Chceme ho doplniť tak, aby sme bojovali o pohárové miesta. Rokujeme s viacerými trénermi, pričom zo slovenských lodivodov ide najmä o Norberta Hrnčára," prezradil na webe MFK športový a marketingový riaditeľ Dušan Tittel, podľa ktorého budú pohyby v hráčskom kádri nasledovať po dohode s prípadným novým šéfom realizačného tímu.

Príprava "ruže" na ďalší ročník sa začne v pondelok 6. júna. Pecko ju prebral vlani v septembri od Ivana Galáda a umiestnil sa s ňou na konečnej šiestej fortunaligovej priečke.