Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 28. máj 2024Meniny má Viliam
< sekcia Šport

Tréner ten Hag: Ronaldo neopustí Manchester United

Na snímke tréner United Erik ten Hag sa teší výhre v zápase 3. kola anglickej Premier League vo futbale Manchester United - FC Liverpool (2:1) na štadióne Old Trafford v Manchestri v Anglicku v pondelok 22. augusta 2022. FOTO TASR/AP Foto: TASR - AP

Portugalčan toto leto chcel opustiť United, aby sa pripojil ku klubu, ktorý hrá Ligu majstrov. Prestupové obdobie sa skončí vo štvrtok večer.

Manchester 31. augusta (TASR) - Tréner futbalistov Manchestru United Erik ten Hag v stredu zopakoval, že Cristiano Ronaldo neopustí tím v posledných dňoch prestupového obdobia.

"Potrebujeme viac kvalitných hráčov na pokrytie všetkých zápasov, aby sme udržali konzistentnosť výkonov. O to sa snažíme," povedal ten Hag pre agentúru AP. Neistota okolo Ronaldovej budúcnosti v United sa len zvýšila po tom, čo v utorok podpísal zmluvu s tímom ďalší útočník, brazílsky reprezentant Antony z Ajaxu. Na otázku, či Ronaldo zostáva súčasťou jeho plánov aj po príchode novej posily, Ten Hag odvetil: "Samozrejme."

Portugalčan toto leto chcel opustiť United, aby sa pripojil ku klubu, ktorý hrá Ligu majstrov. Prestupové obdobie sa skončí vo štvrtok večer.

Slovenský brankár Martin Dúbravka čaká na dokončenie prestupu z Newcastlu do United a Ten Hag zdôraznil, že ďalšie posily sú nepravdepodobné. United majú za sebou rušné prestupové obdobie, počas ktorého prišli Casemiro, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Christian Eriksen a Antony.