Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

V Trnave vyčíňa viróza, nedeľňajší duel s Ružomberkom preložili

Na snímke tím Trnavy počas prvého zápasu 3. predkola Európskej ligy UEFA PAOK Solún - FC Spartak Trnava na štadióne Tumba v Solúne vo štvrtok 30. júla 2015. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

V prípade, že by červeno-čierni postúpili v Európskej lige, bude sa hrať až 15. septembra o 19.00.

Trnava 31. júla (TASR) - Vo fortunaligovom klube Spartak Trnava vyčíňa po návrate z Grécka viróza a Únia ligových klubov (ÚLK) preto preložila jeho nedeľňajší zápas s Ružomberkom na stredu 19. augusta o 19.00 h. V prípade, že by červeno-čierni postúpili v Európskej lige, bude sa hrať až 15. septembra o 19.00.

Podľa portálu spartak.sk museli piati hráči a traja členovia realizačného tímu v piatok podstúpiť vyšetrenia v nemocnici. Zdravotné problémy hlásili Emir Halilovič, Marek Janečka, Lukáš Greššák, Miloš Nikolič a Tomáš Mikinič, ako aj tréner brankárov Roland Praj, vedúci mužstva Igor Bališ a masér Patrik Gogolák.

"Andeli" mali na piatkové ráno naplánovaný regeneračný tréning. "Na zraze hlásili piati hráči zdravotné problémy. Trpeli na vysokú dehydratáciu, zvýšenú teplotu, niektorí predtým vracali, mali hnačky. Po posúdením klubovým lekárom a návšteve infekčného oddelenia dostali v nemocnici aj infúzie," povedal pre spartak.sk masér Spartaka Mário Prelovský.

"Momentálne čakáme na výsledky z výterov, obávame sa však, ako zareaguje organizmus u ostatných hráčov, keďže inkubačná doba vírusu je 48 hodín. Hygienička nariadila, aby nebolo mužstvo pokope a predišlo sa tak ďalšiemu šíreniu vírusu," dodal.