Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 8. máj 2024Meniny má Ingrida
< sekcia Šport

V Trnave sa chystá trénerská zmena, Jarábka by mal vystriedať Dovalil

Na archívnej snímke tréner Trnavy Juraj Jarábek Foto: TASR/Oliver ondráš

Jarábek zasadol na trnavskú lavičku v roku 2013.

Trnava 20. augusta (TASR) - V slovenskom futbalovom klube FC Spartak Trnava by mohlo prísť k zmene na lavičke. Podľa informácií špecializovaného portálu efotbal.cz by mal súčasného trénera Juraja Jarábka nahradiť vo funkcii Čech Jakub Dovalil.

Dovalil dosiaľ pôsobil pri českých mládežníckych tímoch, naposledy pracoval ako tréner tamojšej "dvadsaťjednotky". Zatiaľ nikdy neviedol profesionálny tím "dospelých". "Mal by sa stať trénerom v Spartaku Trnava," prezradil pre efotbal.cz dobre informovaný zdroj.

Dovalil dosiaľ pôsobil pri českých mládežníckych tímoch, naposledy pracoval ako tréner tamojšej "dvadsaťjednotky". Zatiaľ nikdy neviedol profesionálny tím "dospelých". "Mal by sa stať trénerom v Spartaku Trnava. Ambiciózny klubový boss Dušan Guľáš chce mužstvo kompletne prestavať a Dovalil má byť súčasťou tejto prestavby," prezradil pre efotbal.cz dobre informovaný zdroj.

Jarábek zasadol na trnavskú lavičku v roku 2013, najlepšie umiestnenie s "andelmi" dosiahol v ročníku 2013/2014, keď skončili na tretej priečke. V minulej sezóne obsadili vo Fortuna lige štvrté miesto. Fanúšikovia Trnava už dlhší čas lobujú za Jarábkov odchod, viackrát prezentovali svoj negatívny postoj k súčasnému trénerovi a uviedli, že pre nich ďalej nie je akceptovateľnou postavou v klube.

Po úvodných piatich kolách sezóny 2015/2016 patrí Spartaku vo fortunaligovej tabuľke s piatimi bodmi až deviate miesto.