Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Šport

Účasť Musialu a Saneho proti Realu zostáva otázna

Na archívnej snímke futbalista Jamal Musiala. Foto: TASR/DPA

O stredopoliarovi Musialovi a krídelníkovi Sanem sa rozhodne až po večernom tréningu.

Mníchov 29. apríla (TASR) - Účasť nemeckých futbalistov Jamala Musialu a Leroya Saneho v drese Bayernu Mníchov v utorkovom prvom semifinálovom zápase Ligy majstrov proti Realu Madrid zostáva otázna. Uviedol to tréner Thomas Tuchel, ktorý zároveň verí, že bude môcť počítať s Konradom Laimerom.

"Je tu niekoľko rozhodnutí na poslednú chvíľu, ako v prípade Jamala a Leroya,“ uviedol kouč na pondelkovej tlačovej konferencii. O stredopoliarovi Musialovi a krídelníkovi Sanem sa rozhodne až po večernom tréningu. Tuchel dúfa, že tímu pomôže v utorok aj Laimer, ktorý odohral pre zranenie členka v sobotňajšom stretnutí proti Frankfurtu (2:1) len 28 minút. Podľa kormidelníka to horšie vyzerá so zranenými strednými obrancami Matthijsom de Ligtom (koleno) a Dayotom Upamecanom (členok). Bavori však už môžu rátať so Sergeom Gnabrym.

"Toto semifinále je ako finále. Je to určite veľmi veľký a rezonujúci zápas," uviedol Tuchel a nadviazal na neho aj pravý obranca Joshua Kimmich: "Chceme dosiahnuť dobrý výsledok a mať dobrú východiskovú pozíciu pre druhým zápasom." Informovala o tom agentúra DPA.