Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 14. máj 2024Meniny má Bonifác
< sekcia Šport

V HKM Zvolen pokračujú Hecl, Kašlík aj Šiška

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Generálny manažér zvolenského klubu Ladislav Čierny už v apríli avizoval, že jedným z cieľov v medzisezónnom období bude udržať väčšiu časť kádra zo sezóny 2022/2023.

Zvolen 10. júna (TASR) - Slovenskí hokejoví útočníci Marek Hecl, Matej Kašlík a Juraj Šiška budú aj v sezóne 2023/2024 pôsobiť v extraligovom HKM Zvolen. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Generálny manažér zvolenského klubu Ladislav Čierny už v apríli avizoval, že jedným z cieľov v medzisezónnom období bude udržať väčšiu časť kádra zo sezóny 2022/2023. Okrem spomínanej trojice už zvolenský klub nedávno informoval aj o predĺžení spolupráce s brankármi Adamom Trenčanom a Romanom Petríkom, obrancami Dávidom Mudrákom, Samuelom Hainom, Branislavom Kubkom a Jozefom Sládokom a útočníkmi Petrom Zuzinom, Marekom Viedenským, Radovanom Bondrom, Marošom Jedličkom, Jakubom Koleničom, Patrikom Marcinekom, Karolom Csányim a Viktorom Fekiačom. TASR pripomína, že v klube pokračuje aj trojica legionárov - obranca Alec Rauhauser a útočníci Chris Langkow a Michael Huntebrinker.