Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Šport

V Mníchove predstavili dresy Slovákov na šampionát v Nemecku

Na snímke Marek Rodák (Slovensko) počas prípravného medzištátneho futbalového stretnutia pred ME 2024 Nórsko - Slovensko v Osle 26. marca 2024. Foto: TASR Jaroslav Novák

Zverenci trénera Francesca Calzonu nastúpia na turnaji v tradičných modrých a bielych farbách.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Mníchov 19. apríla (TASR) - V Mníchove predstavili dresy slovenského národného tímu, v ktorých odohrá zápasy na ME 2024 v Nemecku. Slovenskú výpravu na oficiálnej prezentácii zastupoval v úlohe ambasádora bývalý reprezentant Vratislav Greško.

Zverenci trénera Francesca Calzonu nastúpia na turnaji v tradičných modrých a bielych farbách. Novinkou je zakomponovaný červený doplnok na modrých dresoch, informovala oficiálna webová stránka Slovenského futbalového zväzu. V porovnaní s dresmi z kvalifikácie ME 2024 bude nový aj font mien a čísiel, dresy v tomto prevedení bude mať slovenský národný tím k dispozícii už v prípravných zápasoch proti San Marínu a Walesu.

Duely na Eure budú poslednými, v ktorých nastúpia Slováci v oficiálnych zápasoch v dresoch spoločnosti Nike. V jesenných stretnutiach Ligy národov proti Švédsku, Azerbajdžanu a Estónsku ich už fanúšikovia uvidia v dresoch novej značky.