Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Šport

V Paríži sa rozpršalo, popoludňajšie zápasy dohrajú v nedeľu

Na snímke diváci pod dáždnikmi na tribúne po prerušení zápasov 3. kola na grandslamovom turnaji Rolan Garros v Paríži kvôli dažďu v sobotu 3. júna 2017. Foto: TASR/AP

V mužskom turnaji museli prerušiť tri rozohrané zápasy, v ženskom pavúku sa štyri stretnutia ani nezačali.

Paríž 3. júna (TASR) - Priebeh sobotňajšieho hracieho dňa na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži narušil dážď. V mužskom turnaji museli prerušiť tri rozohrané zápasy, v ženskom pavúku sa štyri stretnutia ani nezačali. Všetky súboje sa budú dohrávať v nedeľu.

V mužskej časti pavúka prerušili zápasy Richard Gasquet (24-Fr.) - Gael Monfils (15-Fr.) v prvom sete za stavu 6:5, John Isner (21-USA) a Karem Chačanov (Rus.) odohrali rovnako iba úvodný set, ktorý v tajbrejku vyhral Američan. Duel Keia Nišikoriho (8-Jap.) proti Hyeon Chungovi (Kór. rep.) museli prerušiť za stavu 2:1 pre Japonca.

Ženy mali pred dažďom odohrať štyri zápasy, dohrávať sa budú stretnutia Veronica Cepedeová Roygová (Parag.) - Maria Duqueová-Marinová (Kol.), Anastasia Sevastovová (17-Lot.) - Petra Martičová (Chor.), Jelina Svitolinová (5-Ukr.) - Magda Linetteová (Poľ.) a Carina Witthöftová (Nem.) - Karolína Plíšková (2-ČR).

V sobotu sa v mužskej časti turnaja odohralo päť zápasov z plánovaných ôsmich, v ženskej sa odohralo päť duelov z deviatich. Jeden zápas medzi Carolinou Wozniackou a Catherine Bellisovou bol však dohrávkou z piatkového programu.