Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 2. jún 2024Meniny má Xénia, Oxana
< sekcia Šport

V predaji sú už vstupenky na novembrovú sériu domácich zápasov Slovana

Foto: TASR/Martin Baumann

V začiatkoch zápasov sa ešte môžu vyskytnúť malé zmeny, v závislosti od toho, či niektorý zo zápasov bude vysielať v priamom prenose aj ruská televízia.

Bratislava 15. októbra (TASR) - Predpredaj individuálnych (zápasových) vstupeniek na novembrovú sériu domácich zápasov HC Slovan v základnej časti KHL sa začne v pondelok 15. októbra okolo 14.00 h.

Slovan sa postupne stretne v stredu 21. novembra o 19.00 h s Torpedom Nižnyj Novgorod, v piatok 23. novembra o 19.00 h s Atlantom Mytišči a v nedeľu 25. novembra o 17.00 h s Lokomotivom Jaroslavľ.

V začiatkoch zápasov sa ešte môžu vyskytnúť malé zmeny, v závislosti od toho, či niektorý zo zápasov bude vysielať v priamom prenose aj ruská televízia. Predbežne je plánovaný priamy TV prenos na stanici Sport 2 iba zo zápasu proti Lokomotivu Jaroslavľ.

Vstupenky sa predávajú online na www.ticketportal.sk alebo v sieti predajní Ticketportal. Maximálny počet vstupeniek na jedno konto resp. kupujúceho je päť. Vstupenky sú v cenových kategóriách: 10,- eur (fanklub státie, časť B6), 12,- (sektory za domácou bránkou), 14,- (sektory za bránkou hostí), 16,- (kategória Premium, pozdĺžne tribúny B), 18,- (kategória Dream Seats, pozdĺžne tribúny A).