Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 2. jún 2024Meniny má Xénia, Oxana
< sekcia Šport

V Senci vyhlásia najlepšiu jedenástku Corgoň ligy

Foto: TASR

Už v piatok spoznáme najlepších hráčov uplynulej sezóny, jej trénera i objav ročníka.

Senec 4. júla (TASR) - Pri Slnečných jazerách v Senci vyhlási futbalová Únia ligových klubov (ÚLK) v piatok 6. júla najlepšiu jedenástku, hráča, trénera a objav corgoňligovej sezóny 2011/2012. Definitívna bodka za uplynulým ročníkom najvyššej slovenskej futbalovej súťaže padne na slávnostnom galavečeri o 19.30 h v hoteli Senec.

Do hlasovania o najlepších z Corgoň ligy, ktoré organizuje ÚLK v spolupráci s marketingovým partnerom UFA Sports Slovakia a ďalšími partnermi firmou Heineken Slovensko, Adidas Slovensko, RTVS, Digi Slovakia a spoločnosťou Elesko, sa zapojili tréneri corgoňligových mužstiev, reprezentační kormidelníci a futbaloví funkcionári.

Minuloročné prvenstvo v kategórií Najlepší ligový tréner obhajuje súčasný kouč národného tímu Stanislav Griga. Objavom sezóny sa v minulom roku stal Lukáš Pauschek z bratislavského Slovana a najlepším corgoňligovým futbalistom bol vyhlásený jeho klubový spoluhráč Filip Šebo.

Počas galavečera bude odovzdaná aj špeciálna cena pre fankluby, ktorú prináša hlavný partner Corgoň ligy, spoločnosť Heineken Slovensko. Táto cena bude udelená za špeciálne fanúšikovské projekty v najvyššej futbalovej súťaži.