Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 16. máj 2024Meniny má Svetozár
< sekcia Šport

V Srbsku zaútočili granátom na dom trénera Stojkoviča

Podľa policajných zdrojov figuruje medzi zatknutými aj bývalý futbalový funkcionár Aca Bulič, ktorý je podozrivý z organizovania celého ataku.

Belehrad 30. marca (TASR)- Srbská polícia zatkla päť podozrivých osôb z granátového útoku na rodinný dom futbalového trénera Dragana Stojkoviča. Bývalý hráč Crvenej Zvezdy Belehrad a Olympique Marseille je v súčasnosti koučom japonského klubu Nagoja Grampus.

Podľa policajných zdrojov figuruje medzi zatknutými aj bývalý futbalový funkcionár Aca Bulič, ktorý je podozrivý z organizovania celého ataku. Jedna z podozrivých osôb však zostala na slobode.

Nikto nebol zranený počas februárového útoku s ručným granátom neďaleko juhosrbského mesta Niš, ale blízko domu zostala diera. Stojkovičova matka, Desanka Stojkovičová, bola vnútri v čase útoku.

Polícia zatiaľ nevysvetlila, prečo Bulič vlastne zorganizoval tento útok. Fanúšikovia Crvenej Zvezdy obvinili Stojkoviča z bratia provízii pri predaji hráčov počas jeho pôsobenia vo funkcii klubového prezidenta v rokoch 2005 - 2007.