Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

VIDEO: Hromadná bitka hokejistov, potom tlačenica na trestnej lavici

Repofoto hromadnej bitky. Foto: KHL.ru

Na zápase Jugry s Dinamom Minsk to poriadne iskrilo, napokon sa bili takmer všetci, čo boli práve na ľade. Samozrejme, okrem rozhodcov.

Bratislava 25. októbra (Teraz.sk) – Takmer presne v polovici zápasu KHL si hokejisti Jugry Chanty-Mansijsk - Dinama Minsk asi povedali, že divákom treba predviesť bojovú vložku.

Bieloruskí tím na ľade Jugry už viedol 5:2 na ľade Jugry, takže bitva sa presunula do inej dimenzie. Najprv sa do seba pustili dve sedmičky – Charles Linglet (Dinamo) a Alexej Pepeljaev (Jugra).

Video prvej výmeny názorov:





Oboch odmenili rozhodcovia za pästný súboj pätminútovým trestom a išli si chladiť hlavy. Prešlo pár sekúnd a už boli v sebe Grigorij Želdjakov (Jugra) a Alexej Kalužnij (Dinamo na jednej strane ihrisko. To rozhodcovia ani veľmi nevšímali, lebo na druhej strane ihriska bola v sebe veľká skupinka hráčov.


Video hromadnej bitky:





Za bitku dostali po päť minút Andrej Čibisov(Jugra) a Lukáš Krajíček (Dinamo). Artem Buljanskij (Jugra) vyfasoval štyri minúty za hrubosť a za rovnaký prehrešok si posedel aj Andrej Filichkin (Dinamo) – ale len dve minúty. Na trestnej lavici bola riadna tlačenica.

Zápas napokon domáca Jugra prehrala 2:6 aj vďaka tomu, že strelecká raketa súpera Jonathan Cheechoo – Kanaďan indiánskeho pôvodu, si v zápase strelil hetrik.