Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

VIDEO: Putin zápasil s ruskými reprezentantmi v džude. Zložila ho žena

Na snímke vpravo hore ruský prezident Vladimir Putin, vľavo dole ruský reprezentant v džude Musa Moguškov počas zápasu v rámci sústredenia ruskej reprezentácie džudistov v prímorskom letovisku Soči 8. januára 2016. Foto: TASR/AP

Prezident Ruska praktizuje džudo od mladosti.

Bratislava/Soči 9. januára (Teraz.sk) - Ruský prezident Vladimir Putin je známy milovník bojových umení. V piatok sa zúčastnil sústredenia ruskej reprezentácie džudistov v Soči a do tréningu sa zapojil aj aktívne. Zápasil s reprezentantmi aj talianskym trénerom Eziom Gambom, ktorému počas návštevy udelil ruský pas.

Na snímke hore ruský prezident Vladimir Putin, dole ruský reprezentant v džude Musa Moguškov počas zápasu v rámci sústredenia ruskej reprezentácie džudistov v prímorskom letovisku Soči 8. januára 2016.
Foto: TASR/AP


Na snímke vľavo ruský prezident Vladimir Putin a vpravo ruský reprezentant Michail Puljajev zápasia počas sústredenia ruskej reprezentácie džudistov v prímorskom letovisku Soči 8. januára 2016.
Foto: TASR/AP


Na snímke vpravo ruský prezident Vladimir Putin, vľavo taliansky tréner ruskej reprezentácie džudistov Ezio Gamba si podávajú ruky po vzájomnom zápase v rámci sústredenia ruskej reprezentácie džudistov v prímorskom letovisku Soči 8. januára 2016.
Foto: TASR/AP


Na snímke vpravo ruský prezident Vladimir Putin, vľavo taliansky tréner ruskej reprezentácie džudistov Ezio Gamba si preberá ruský pas počas návštevy Putina na sústredení ruskej reprezentácie džudistov v prímorskom letovisku Soči 8. januára 2016.
Foto: TASR/AP