Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Šport

Vladimír Weiss bude možno trénovať poľského majstra Šlask Vroclav

Vladimír Weiss st. Foto: TASR

V klube momentálne pôsobia aj slovenskí legionári brankár Marián Kelemen a Patrik Mráz.

Vroclav 27. augusta (TASR) - Bývalý kormidelník slovenskej futbalovej reprezentácie Vladimír Weiss je podľa poľských médií vážnym kandidátom na post kormidelníka úradujúceho poľského majstra Šlask Vroclav, kde vládne nespokojnosť s prácou Oresta Lenczyka.

Záujem potvrdil aj samotný Weiss v rozhovore pre denník Przeglad Sportowy. "Volal mi niekto z Poľska a pýtal sa ma, či by som mal záujem tam ísť. Ale bol to asi iba nejaký agent, takže to nemôžem považovať za oficiálnu ponuku," citovalo Weissa poľské periodikum, podľa ktorého sa okrem Slováka spomína v súvislosti s trénerským postom v Šlasku aj bývalý reprezentant Piotr Nowak.

Weiss na začiatku novej sezóny predčasne opustil kormidlo bratislavského Slovana už po 3. kole Corgoň ligy. "Teraz oddychujem a čakám na ponuky. Poviem len toľko, že obecne teraz nemôžem pracovať na Slovensku," povedal Weiss pre denník Przeglad Sportowy.

Šlask vypadol z Ligy majstrov už v predkole po dvoch prehrách so švédskym Helsingborgom a neuspel ani v prvom dueli play off Európskej ligy s Hannoverom (3:5). V klube momentálne pôsobia aj slovenskí legionári brankár Marián Kelemen a Patrik Mráz.