Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Volejbal: Kriško sa s Libercom dohodol na pokračovaní spolupráce

Na archívnej snímke v popredí Poliak Michal Kubiak a v pozadí sprava Tomáš Kriško, Emanuel Kohút a Matej Paták (všetci Slovensko) blokujú v druhom prípravnom stretnutí pred ME vo volejbale mužov v Taliansku Slovensko - Poľsko v Bratislave 6. októbra 2015. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Liberec 28. júna (TASR) - Smečiar slovenskej volejbalovej reprezentácie Tomáš Kriško bude aj v sezóne 2016/2017 obliekať dres úradujúceho českého majstra Dukly Liberec. Informáciu priniesol český portál idnes. cz.


Liberec 28. júna (TASR) - Smečiar slovenskej volejbalovej reprezentácie Tomáš Kriško bude aj v sezóne 2016/2017 obliekať dres úradujúceho českého majstra Dukly Liberec. Informáciu priniesol český portál idnes.cz.

"O ďalší rok sme s ním predĺžili zmluvu, káder na náročnú novú sezónu máme vyriešený," vyjadril sa riaditeľ libereckého klubu Pavel Šimoníček.

O reprezentačného smečiara a autora 486 bodov v sezóne 2015/2016 bol veľký záujem najmä v zahraničí. "Trvalo to o čosi dlhšie, pretože som mal i nejaké ďalšie ponuky zo zahraničných líg. Nakoniec som si vybral zostať minimálne ešte rok v Liberci, pretože sa tu cítim príjemne, máme úspechy, budeme opäť hrať Ligu majstrov a s chalanmi tvoríme výbornú partiu," vyjadril sa k predĺženiu zmluvy 27-ročný volejbalista.



md ky