Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 15. jún 2024Meniny má Vít
< sekcia Šport

Vučevič predĺžil zmluvu s Chicagom Bulls o ďalšie tri roky

Na snímke zľava James Harden z Brooklyn Nets so svojim spoluhráčom DeAndreom Jordanom a uprostred ich súper Nikola Vučević z tímu Orlando Magic, 17. januára 2021. Foto: TASR/AP

Tridsaťdvaročný Vučevič nastúpil v uplynulej sezóne za Chicago vo všetkých 82 dueloch základnej časti s priemerom 17,6 bodu, 11 doskokov a 3,2 asistencie na zápas.

Chicago 29. júna (TASR) - Čiernohorský basketbalista Nikola Vučevič bude v zámorskej NBA naďalej pôsobiť v Chicagu Bulls. S klubom sa krátko pred štartom trhu s voľnými hráčmi dohodol na kontrakte na ďalšie tri roky za 60 miliónov amerických dolárov.

Tridsaťdvaročný Vučevič nastúpil v uplynulej sezóne za Chicago vo všetkých 82 dueloch základnej časti s priemerom 17,6 bodu, 11 doskokov a 3,2 asistencie na zápas. Po sezóne mu vypršala pôvodná štvorročná zmluva na 100 miliónov USD.

"Som nadšený, že moja púť bude pokračovať v Chicagu. Budem motivovaný viac ako kedykoľvek predtým," povedal pre zámorské médiá Vučevič, ktorého Chicago získalo v roku 2021 z Orlanda. V zámorskej profilige predtým pôsobil aj v drese Philadelphie 76ers.