Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Konečný termín na prihlášky na finále Slovnaft Cupu je známy

Ilustračné foto Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Schválil ho Výkonný výbor Slovenského futbalového zväzu.

Bratislava 6. októbra (TASR) - Výkonný výbor Slovenského futbalového zväzu (VV SFZ) na utorňajšom zasadnutí v Bratislave schválil návrh na zriadenie záložného práva na NTC Senec za účelom prijatia úveru od Slovenskej záručnej a rozvojovej banky. Schválil aj návrh nominačných listín rozhodcov FIFA pre rok 2016. Informoval o tom oficiálny web SFZ.

VV SFZ tiež schválil 24. november 2015 za konečný termín na zasielanie prihlášok pre dejisko finále Slovnaft Cupu súťažného ročníka 2015/2016, pričom v tejto súvislosti boli schválené aj infraštruktúrne podmienky štadióna, ktorý by sa uchádzal o dejisko finále Slovnaft Cupu.

Z ďalších iných bodov rokovania VV SFZ vzal na vedomie informáciu zo zasadnutia VV UEFA, vzal na vedomie informáciu o priebehu a realizácii projektu výstavby, rekonštrukcie a modernizácie futbalových štadiónov, preložil schvaľovanie návrhu Štatútu siene slávy slovenského futbalu na novembrové zasadnutie, vzal na vedomie Správu o certifikačnom audite a ďalšom vývoji klubového licenčného systému SFZ.

Rovnako tiež vzal na vedomie informáciu o odohraných zápasoch reprezentačných družstiev SR za obdobie september 2015, vzal na vedomie správu z Konferencie trénerov UEFA konanej v dňoch 21.- 25. septembra 2015 v Bratislave a vzal na vedomie informáciu z UEFA TEP strategického mítingu prezidentov a generálnych sekretárov konaného v dňoch 15.-16. septembra 2015 na Malte. VV SFZ tiež schválil návrh na udelenie strieborných odznakov SFZ Rudolfovi Hanákovi a Miroslavovi Macovi.