Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 9. máj 2024Meniny má Roland
< sekcia Šport

Weiss ml. necestoval so Slovanom do Haify na odvetu 3. predkola LM

Na snímke kapitán ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss ml. gestikuluje počas tlačovej konferencie pred štartom nového ročníka Niké ligy 2023-2024 a 1. predkolom Ligy majstrov v Bratislave v utorok 11. júla 2023. Foto: TASR - Martin Baumann

"Belasí" odleteli skôr, aby mali čas na aklimatizáciu. Okrem Weissa necestoval ani Čech Jaromír Zmrhal, ktorý sa zranil v sobotnom ligovom súboji proti Skalici (2:1).

Haifa 13. augusta (TASR) - Futbalisti ŠK Slovan Bratislava v nedeľu pricestovali do izraelskej Haify. Do dejiska utorňajšej odvety (19.00 SELČ) 3. predkola Ligy majstrov s tímom necestoval kapitán Vladimír Weiss ml., ktorý má problémy s lýtkom aj achilovkou.

"Odhadovali sme, že Vladovo zranenie, ktoré si privodil doma s Banskou Bystricou, nebude mať až také dlhé trvanie. Pokúšal sa trénovať s tímom, predvčerom i včera to vyzeralo dobre, ale dnes na poslednom tréningu pociťoval diskomfort z nakopnutého lýtka, navyše mal problémy s achilovkou. Tréning nedokončil, takže s nami neodletel," citoval klubový web skslovan.com asistenta trénera Borisa Kitku.

"Belasí" odleteli skôr, aby mali čas na aklimatizáciu. Okrem Weissa necestoval ani Čech Jaromír Zmrhal, ktorý sa zranil v sobotnom ligovom súboji proti Skalici (2:1). Ak chce Slovan pokračovať v boji o najprestížnejšiu klubovú súťaž, musí v utorok zmazať gólové manko z domáceho zápasu na Tehelnom poli, ktorý slovenský zástupca prehral s Maccabi Haifa 1:2. "Haifa je doma veľmi silná, minulý rok hrala v skupine Ligy majstrov, takže je jasné, prečo bude utorňajší zápas náročný. Vypadnutím Vlada nám odpadla kreatívna zložka, ktorú sme na tento duel mali, no musíme sa s tým vyrovnať. Priznávam, narušilo nám to trochu plány, no ako trénerský štáb si musíme sadnúť a nájsť najvhodnejšiu alternatívu, ktorá by bola pre mužstvo prospešná," dodal Kitka.