Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Šport

Weiss po prehre s Írskom: Ak nedáte góly, neberiete body

Na archívnej snímke tréner Vladimír Weiss st. Foto: TASR/Martin Baumann

Gruzínsko pod taktovkou bývalého trénera slovenskej reprezentácie napriek odvážnemu výkonu vyšlo v Dubline naprázdno a stále tak čaká na prvý bodový zisk v kvalifikácii MS.

Dublin 7. októbra (TASR) - Tréner gruzínskej futbalovej reprezentácie Vladimír Weiss bol sklamaný z výkonu jeho zverencov vo štvrtkovom stretnutí D-skupiny kvalifikácie MS 2018, v ktorom prehrali v Dubline s domácim Írskom 0:1.

"Ak nedáte góly, tak neberiete body. Ukázali sme v prvom polčase dobrú kvalitu, mali sme tri gólové šance. Verím, že smerom do budúcna sa bude tento tím zlepšovať. Nie je ľahké za tri - štyri mesiace vytvoriť nový tím," citoval internetový portál the42.ie pozápasové slová Weissa.



Gruzínsko pod taktovkou bývalého trénera slovenskej reprezentácie napriek odvážnemu výkonu vyšlo v Dubline naprázdno a stále tak čaká na prvý bodový zisk v kvalifikácii MS. Predtým v septembrovej ouvertúre nestačilo na Rakúsko (1:2). "Proti Rakúsku a Írsku sme hrali dobre, ale máme nula bodov. Taký je futbal. Nie je to však len o smole. Od prvého dňa som prízvukoval, že nemôžeme urobiť čo i len jednu chybu," zdôraznil Weiss.

Gruzínci tak po úvodných dvoch kvalifikačných stretnutiach figurujú s jedným streleným gólom na piatom mieste tabuľky D-skupiny. "Teraz nie som šťastný, ale nie som ani sklamaný z výsledku. Nič iné netreba za tým hľadať, len jednu chybu," dodal Weiss.