Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Šport

Weiss po prehre so Srbmi: Vždy beriem zodpovednosť za neúspech

VLADIMÍR WEISS Foto: TASR/Martin Baumann

Jeho zverenci sa zatiaľ v kvalifikácii MS 2018 trápia, po piatich stretnutiach majú v D-skupine na konte len dva body a figurujú na predposlednom mieste tabuľky.

Tbilisi 25. marca (TASR) - Tréner gruzínskej futbalovej reprezentácie Vladimír Weiss podrobil po piatkovej prehre so Srbskom (1:3) v kvalifikácii MS 2018 svojich hráčov kritike.

Gruzínci síce vyhrávali od 6. minúty po presnom zásahu Niku Kačaravu, ale ďalšie góly strieľali už len hostia. "Bohužiaľ, história sa opakuje. Nevyužívame príležitosti, robíme individuálne chyby. Viacerí naši hráči nehrali na potrebnej úrovni. Len šesť z nich hralo dobre. Nie je preto možné dosiahnuť úspech a vyhrať zápas," povedal na pozápasovej tlačovej konferencii slovenský kormidelník.

Jeho zverenci sa zatiaľ v kvalifikácii MS 2018 trápia, po piatich stretnutiach majú v D-skupine na konte len dva body a figurujú na predposlednom mieste tabuľky. Pokračovanie Weissa na reprezentačnej lavičke je preto otázne: "Čo sa týka mojej budúcnosti pri národnom mužstve, nič o tom neviem. V konečnom dôsledku rozhoduje o všetkom Gruzínska futbalová federácia (GFF). Vo futbale rozhodujú o osude trénera výsledky, hodnotia ich fanúšikovia aj zväzoví funkcionári. Nie som človek, ktorý zotrváva na svojej pozícii, ak sú ľudia nespokojní. Vždy beriem na seba zodpovednosť za neúspech," citoval portál worldsport.ge slová bývalého trénera slovenskej reprezentácie.