Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Šport

Zápas Neapola proti Salernitane presunuli na nedeľu

Ilustračné foto. Foto: TASR

Mesto pod Vezuvom očakáva zisk prvého titulu od roku 1990 a plánuje ho bujaro osláviť. K definitíve potrebuje triumf proti Salernitane a zisk maximálne bodu Lazia v súboji s Interom Miláno.

Neapol 28. apríla (TASR) - Duel 32. kola talianskej futbalovej Serie A Neapol - Salernitana, po ktorom môžu domáci oslavovať majstrovský titul, sa bude hrať o jeden deň neskôr ako sa plánovalo. Výkop bude v nedeľu 30. apríla o 15.00. K zmene prišlo po žiadosti poriadkových síl Neapola.

Mesto pod Vezuvom očakáva zisk prvého titulu od roku 1990 a plánuje ho bujaro osláviť. K definitíve potrebuje triumf proti Salernitane a zisk maximálne bodu Lazia v súboji s Interom Miláno, ktorý sa bude hrať v nedeľu o 12.30. "Ak by sa zápas hral v sobotu, potrebovali by sme zdvojnásobiť kapacity. Preto sme pristúpili k takýmto opatreniam," informoval podľa AFP prefekt Neapola a vrchný veliteľ polície Claudio Palomba.

Serie A zároveň posunula aj nasledujúci duel 33. kola, v ktorom Neapol nastúpi na pôde Udinese. Namiesto pôvodne plánovaného utorka 2. mája sa bude hrať vo štvrtok 4. mája.