Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 19. máj 2024Meniny má Gertrúda
< sekcia Šport

Žoviálna Venus zdolala sestru Serenu, tú prekvapil nigérijský nápadník

Americké tenistky Serena (vpravo) a Venus Williamsové rečnia počas návštevy školy v nigérijskom meste Lagos 1. novembra 2012. Foto: TASR/AP

Venus zdolala v sesterskom súboji sestru Serenu v exhibičnom zápase v Nigérii.

Lagos 2. novembra (TASR) - Tancujúca a neustále sa usmievajúca Venus Williamsová si v exhibičnom zápase v najväčšom nigérijskom meste Lagose poradila v sesterskom súboji so Serenou 6:4, 7:5. Toto víťazstvo podľa jej slov predznamenalo skvelú sezónu v roku 2013.

Napriek vysokej vlhkosti a teplote až 33 stupňov sa Venus na dvorci neustále zabávala, počas prestávok tancovala, žoviálne žartovala s empajrovým rozhodcom a podpichovala svoju mladšiu sestru. Serena chvíľami brala stretnutie až príliš prestížne, po prehratých výmenách kľačala na dvorci a raketou si búchala po hlave. Napriek tomu sa schuti zasmiala aj ona, keď ju v hľadisku prekvapil muž s transparentom, na ktorom sám seba označil za jej budúceho "nigérijského manžela".

Americké tenistky sa po zápase v Nigérii presunú do Juhoafrickej republiky, kde dokončia svoje exhibičné turné.Informovala agentúra AP.

Americká tenistka Serena Williamsová tancuje počas návštevy školy v Lagose.
Foto: TASR/AP