Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Šport

Zranený Maddison vypadol z nominácie Anglicka

Na snímke stredopoliar Tottenhamu James Maddison leží po zranení na ihrisku v zápase 11. kola anglickej Premier League vo futbale Tottenham Hotspur - Chelsea FC v Londýne v pondelok 6. novembra 2023. Foto: TASR/AP

Tréner Gareth Southgate ho vo štvrtok zaradil do kádra na súboje s Maltou (17. 11.) a Severným Macedónskom (20. 11.), no už o deň neskôr oňho prišiel.

Londýn 10. novembra (TASR) - Anglický futbalista James Maddison vypadol z nominácie na novembrové zápasy kvalifikácie ME pre zranenie členka.

Tréner Gareth Southgate ho vo štvrtok zaradil do kádra na súboje s Maltou (17. 11.) a Severným Macedónskom (20. 11.), no už o deň neskôr oňho prišiel. Stredopoliar Tottenhamu sa zranil v prvom polčase pondelkového londýnskeho derby s Chelsea (1:4) a Spurs v piatok potvrdili rozsah jeho zranenia. "Zostane na Hotspur Way a absolvuje rehabilitáciu s klubovými lekármi," napísal klub.

Angličania figurujú po šiestich zápasoch na prvom mieste C-skupiny, v ktorej majú po piatich víťazstvách a jednej remíze istotu postupu.

Tottenham čaká pred reprezentačnou prestávkou ešte sobotňajší zápas vo Wolverhamptone. Tím Angeho Postecogloua stráca jeden bod na vedúci Manchester City.