Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Šport

Zreľák si zlomil nohu, za Slovan si nezahrá minimálne 2 mesiace

Na snímke futbalista ŠK Slovan Bratislava Adam Zreľák. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Futbalista sa zranil počas tréningu, keď mu pri behu praskla kostička v nohe. Vyšetrenia preukázali, že Zreľák utrpel únavovú zlomeninu a kompletná rekonvalescencia si vyžiada dlhší čas.

Bratislava 1. augusta (TASR) - Fortunaligový klub Slovan Bratislava prišiel na dlhšie obdobie o Adama Zreľáka. Mladý kanonier mu pre únavovú zlomeninu nohy bude chýbať šesť až osem týždňov.

"Adam Zreľák sa zranil počas tréningu, keď mu pri behu praskla kostička v nohe. Z tohto dôvodu vynechal už ligový duel v Podbrezovej. Vyšetrenia preukázali, že Zreľák utrpel únavovú zlomeninu a kompletná rekonvalescencia si vyžiada dlhší čas. Minimálna doba regenerácie a návratu do tréningového procesu je šesť až osem týždňov," píše sa na oficiálnom webe "belasých".

Pre Slovan je to po odvolaní cyperského kouča Nikodimosa Papavasilia ďalšia tvrdá rana. Prvá prišla už v 2. predkole Európskej ligy UEFA, v ktorom slovenského vicemajstra prekvapivo vyradila lotyšská Jelgava po výsledkoch 0:0 doma a 0:3 vonku. Do najvyššej domácej súťaže síce Slovan vstúpil šesťbodovým ziskom, no v nedeľňajšom 3. kole nenadviazal na úspešné výsledky z domácej scény a v Podbrezovej prehral 0:2.