Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Adam Zreľák zo Slovana Bratislava pokračuje v kariére v FK Jablonec

Adam Zreľák Foto: TASR/Pavel Neubauer

Začiatkom tohto ročníka utrpel zlomeninu kostičky na nohe, pre ktorú odohral len dva ligové zápasy a vynechá ešte časť sezóny.

Bratislava 6. septembra (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Adam Zreľák bude vo svojej kariére pokračovať v Jablonci. Informoval o tom oficiálny web jeho doterajšieho zamestnávateľa Slovana Bratislava.

Jablonec prejavil o 22-ročného útočníka eminentný záujem a predostrel aj finančne adekvátnu ponuku na jeho prestup. Zreľák prišiel do Slovana Bratislava v zimnej prestávke ročníka 2014/2015. Počas dva a polročného pôsobenia odohral v "belasom" drese 41 zápasov a strelil 13 gólov. V pamäti fanúšikov zostanú dva Zreľákove presné zásahy v derby proti Trnave na jar tohto roka, či víťazný gól proti UC Dublin v predkole Európskej ligy 2015/2016.

Začiatkom tohto ročníka utrpel zlomeninu kostičky na nohe, pre ktorú odohral len dva ligové zápasy a vynechá ešte časť sezóny.

"Náš káder opúšťa Adam Zreľák. Adamovi som ponúkol novú štvorročnú zmluvu, náš návrh však neakceptoval a rozhodol sa pre inú možnosť. Chcem sa mu veľmi pekne poďakovať za výkony a nasadenie v zápasoch v drese Slovana a želám mu všetko dobré v novom pôsobisku," povedal člen predstavenstva a viceprezident klubu Ivan Kmotrík ml.