Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Tenis

WIMBLEDON: Uslzená Venus Williamsová o smrteľnej nehode: Nemám slov

Venus Williamsová, archívne foto. Foto: TASR/AP

Novinári sa dotkli vo svojich otázkach aj nedávneho incidentu, ktorý vyplával na povrch. Tridsaťsedemročná tenistka zapríčinila autonehodu, po ktorej zomrel 78-ročný muž

Londýn 4. júla (TASR) - Americká tenistka Venus Williamsová predčasne a so slzami v očiach ukončila pozápasovú tlačovú konferenciu po jej úvodnom stretnutí na grandslamovom turnaji vo Wimbledone.

Američanka zdolala v prvom kole dvojhry nenasadenú Belgičanku Elise Mertensovú 7:6 (7) a 6:4. Novinári sa dotkli vo svojich otázkach aj nedávneho incidentu, ktorý vyplával na povrch. Tridsaťsedemročná tenistka zapríčinila autonehodu, po ktorej zomrel 78-ročný muž. Havária sa stala ešte 9. júna. Vyšetrovanie ešte nebolo ukončené, no rodina obete už podala na Williamsovú žalobu. V policajnej správe sa uvádza, že sedemnásobná grandslamová víťazka nebola pod vplyvom drog či alkoholu.



"Nedá sa pripraviť na všetko. Pripravovala som sa už na mnoho stretnutí, ale na všetko sa nedá jednoducho pripraviť. Neviem, čo prinesie zajtrajšok. To je momentálne všetko, čo dokážem o tom povedať. To som sa naučila. Slovami sa to nedá opísať. Nemám slov...," citovala agentúra DPA Williamsovú pred jej predčasným ukončením tlačovej konferencie.