Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Tenis

Zelenay s Martinom počas dažďovej prestávky žhavili play station

Na snímke hráči slovenského daviscupového tímu zľava Andrej Martin, Norbert Gomboš, Jozef Kovalík a Igor Zelenay prečkali rozhodnutie hlavného rozhodcu, či sa bude alebo nebude hrať hraním konzoly na hotelovej izbe 16. júla 2016 v Budapešti. Sobotňajšiu štvorhru stretnutia 2. kola 1. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára medzi tenistami Maďarska a Slovenska presunuli na nedeľu na 11.00 h pre vytrvalý dážď. Foto: TASR/Martin Baumann

Slovenskí tenisti Igor Zelenay s Andrejom Martinom v sobotu márne čakali na začiatok daviscupovej štvorhry proti Maďarsku.

Budapešť 16. júla (TASR) - Slovenskí tenisti Igor Zelenay s Andrejom Martinom v sobotu márne čakali na začiatok daviscupovej štvorhry proti Maďarsku. V Budapešti od rána úradoval dážď a tak väčšinu času trávili na hotelovej izbe, kde "žhavili" play station.

Medzi zverencami kapitána Miloslava Mečíŕa je počas pobytu v maďarskej metropole hitom futbalová FIFA 2015. Zelenay s úspešným daviscupovým debutantom Jozefom Kovalíkom hrali za Manchester United, zatiaľčo Martin s Norbertom Gombosom ovládali joystickmi hviezdy FC Barcelona.

"Bolo to pre nás také príjemné rozptýlenie. Nie je nič príjemné, keď celý deň prší a človek nevie, kedy nastúpi. Nevie, kedy sa má najesť, čo má vlastne robiť. Ani som sa nerozohral, iba som dal nejaký strečing na izbe, pár cvičení a tak. Je to také zabíjanie času. Na Davisovom pohári som takúto situáciu ešte nezažil. Na Wimledone áno, tam sa to zvykne pre dážď dosť často posúvať," uviedol Zelenay pre slovenské médiá akreditované v Budapešti.