Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Tipsport Liga

Brejčák uspel na skúške v Poprade, podpísal zmluvu do konca sezóny

Na archívnej snímke Ján Brejčák. Foto: TASR - Ján Krošlák

Brejčák nastupoval pravidelne v tretej obrannej dvojici s kapitánom tímu Danielom Brejčákom. V piatich zápasoch získal jednu asistenciu a zaznamenal aj päť plusových bodov.

Poprad 4. decembra (TASR) - Slovenský hokejista Ján Brejčák predĺžil zmluvu s HK Poprad do konca sezóny. Tridsaťštyriročný obranca sa s klubom pôvodne dohodol, že spolupráca začne formou 4-zápasového tryoutu. Vedenie účastníka Tipos extaligy o tom informovalo na sociálnej sieti.

Brejčák nastupoval pravidelne v tretej obrannej dvojici s kapitánom tímu Danielom Brejčákom. V piatich zápasoch získal jednu asistenciu a zaznamenal aj päť plusových bodov. Poprad triumfoval vo všetkých piatich dueloch a posunul sa v tabuľke na 5. miesto.

Okrem materského Popradu pôsobil v slovenskej najvyššej súťaži aj v Banskej Bystrici, s ktorou získal v sezóne 2017/18 majstrovský titulu. Dve sezóny strávil v Litvínove a ďalšie dve pridal v drese bratislavského Slovana v KHL. Jeden ročník odohral za švajčiarsky Davos a jeden za švédsky klub MoDo. V drese fínskeho HPK vybojoval majstrovský titul. Predstavil sa aj v nemeckej najvyššej súťaži v tíme z Düsseldorfu a legionárske pôsobenie zakončil v Nórsku v Storhamare a Stavangeri.