Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Tipsport Liga

Nové Zámky na domácom ľade prehrali proti Michalovciam 0:5

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Hostia rozhodli už v prvej tretine, keď sa postupne presadili Kabáč, Puliš a počas presilovky aj Santos.

Nové Zámky 24. novembra (TASR) - Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce zvíťazili v piatkovom zápase 20. kola Tipos extraligy na ľade Nových Zámkov jasne 5:0 a pripísali si tretí triumf za sebou.

Hostia rozhodli už v prvej tretine, keď sa postupne presadili Kabáč, Puliš a počas presilovky aj Santos. Zemplínčania hrali v ďalších minútach umne, nepúšťali sa zbytočne do rizika a strážili si trojgólový náskok. Ten ešte narástol v 26. minúte po góle Acolatseho a po 66 sekundách tretej časti upravil na konečných 5:0 Heard, ktorý si pripísal aj dve asistencie. Potom sa už len dohrávalo a Michalovčania sa sústredili na to, aby dopriali Škorvánkovi nulu.

20. kolo Tipos extraligy:

HC MIKRON Nové Zámky - HK Dukla Ingema Michalovce 0:5 (0:3, 0:1, 0:1)

Góly: 7. Kabáč (Michalčin), 9. Puliš (Stripai, Heard), 16. Santos (Daugavinš, Bodák), 26. Acolatse (Heard, Puliš), 42. Heard (Valach, Puliš). Rozhodovali: Výleta, Fridrich - Vyšný, Jedlička, vylúčení: 3:3, presilovky 0:1, oslabenia: 0:0.

N. Zámky: Kantor - Lee, Laurenčík, Ligas, Mamčics, Roman, Kozák - Loggins, Roy, Stupka - Mikúš, Johnson, Michnáč - Števuliak, Prokeš, Fafrák - Škvarek, Ondrušek, Ružek

Michalovce: Škorvánek - Pišoja, Acolatse, Bindulis, Michalčin, Bodák, Cibák, Stripai - Daugavinš, Pearson, Santos - Puliš, Heard, Valach - Paločko, Suja, Bjalončík - Vašaš, Solenský, Kabáč