Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Tipsport Liga

Brankár Valent pokračuje v Dukle Trenčín, predĺžil zmluvu o dva roky

Brankár Trenčína Michal Valent. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Do Trenčína prišiel pred sezónou 2016/17, v ročníku 2017/18 sa s Duklou prebojoval do finále play off Tipsport Ligy.

Trenčín 27. marca (TASR) - Vedenie tipsportligového hokejového klubu HK Dukla Trenčín a brankár Michal Valent sa dohodli na predĺžení spolupráce o ďalšie dva roky. Informovala o tom oficiálna internetová stránka "vojakov".

Skúsený brankár by mal v Trenčíne pôsobiť až do konca sezóny 2020/21. Už mesiac pred záverom základnej časti Valenta oslovil vtedajší kapitán mužstva Branko Radivojevič, ktorý v klube pôsobí aj ako športový manažér. "Nikdy som sa netajil tým, že som v Trenčíne spokojný – ako po hokejovej, tak aj po osobnostnej stránke. Som rád, že sme sa dohodli na pokračovaní, na ďalších dvoch rokoch. Verím, že tá spolupráca bude úspešná, že sa nám bude dariť a že dosiahneme to, čo si budeme priať."

Na Valentovom pokračovaní v Dukle má zásluhu aj fakt, že v klube pôsobí tréner brankárov Peter Kosa. "Peťo bol jeden z hlavných dôvodov, prečo som sa rozhodol pre Trenčín. Som veľmi rád, že mám možnosť spolupracovať s podľa mňa najlepším trénerom brankárov na Slovensku. Veľmi mi to pomohlo – ako po hokejovej, tak aj po mentálnej stránke," povedal Valent pre klubovú webstránku. Do Trenčína prišiel pred sezónou 2016/17, v ročníku 2017/18 sa s Duklou prebojoval do finále play off Tipsport Ligy.