Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Tipsport Liga

Hokejový Trenčín angažoval útočníka Štumpfa, Tománek končí

Daniel Štumpf (vľavo) vo zvolenskom drese. Foto: FOTO TASR/Dušan Hein

Daniel Štumpf v minulosti pôsobil v najvyššej slovenskej súťaži v dresoch Skalice a materskej Nitry, uplynulé dve sezóny strávil v Česku.

Trenčín 15. februára (TASR) - Vedenie hokejového tipsportligového klubu HK Dukla Trenčín angažovalo útočníka Daniela Štumpfa. V tíme naopak končí ďalší útočník Roman Tománek, ktorý v Dukle nepotvrdil povesť strelca. Trenčiansky klub informoval o zmenách na oficiálnej stránke.

Daniel Štumpf v minulosti pôsobil v najvyššej slovenskej súťaži v dresoch Skalice a materskej Nitry, uplynulé dve sezóny strávil v Česku. "Chýbajú nám góly, trápime sa v koncovke a on je strelcom. Verím, že mu to tu sadne a produktivitou nám pomôže," citovala klubová stránka trénera Dukly Júliusa Pénzeša.

V Trenčíne naopak už nepočítajú so službami útočníka Romana Tománka. Ten prišiel počas sezóny z Banskej Bystrice, no v 9-tich zápasoch strelil iba jeden gól a pridal tri asistencie. "Roman sem prišiel po zranení, ktoré sa mu navyše obnovilo a nemohol podávať plnohodnotné výkony. Hral, ale nebolo to také, ako sme od neho očakávali. Trpela aj jeho produktivita, ktorá bola veľmi ovplyvnená tým, že mal problémy s rukou. Teraz už nemôžeme čakať, či sa dostane do formy, ide do tuhého. Dali sme mu to vedieť dopredu, aby ešte niekde našiel pôsobisko, kde by mohol hrať aj s týmto hendikepom, preto ani nehral v Nových Zámkoch," dodal Pénzeš.