Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tipsport Liga

Trenčín už bez Bulíka, na vlastnú žiadosť odišiel aj Pénzeš

Na snímke vpravo Tomáš Bulík. Foto: TASR/Branislav Račko

Penzéšovu funkciu generálneho manažéra si podelia súčasní tréneri Dukly spoločne s ďalšími osobami, ktoré sa starajú o chod klubu.

Trenčín 4. januára (TASR) - Vedenie tipsportligového hokejového klubu HK Dukla Trenčín angažovalo českého útočníka Mareka Růžičku. Premiéru v novom drese absolvoval v zápase 33. kola na ľade HC Košice a v trenčianskom klube bude hosťovať do konca januára. Pre TASR to potvrdil tréner "vojakov" Peter Oremus.

Angažovanie Růžičku je reakciou vedenia Dukly na absenciu viacerých útočníkov. "Marek bude u nás na hosťovaní do 31. januára," uviedol tréner Dukly Peter Oremus. Kmeňový hráč českého extraligistu z Třinca nastupoval v aktuálnej sezóne v druhej najvyššej českej súťaži. V drese HC Frýdek-Místek odohral šesť zápasov, v ktorých získal päť kanadských bodov za dva góly a tri asistencie. Na konte má aj 112 zápasov v najvyššej českej súťaži s bilanciou 12 gólov a 11 asistencií.

Na zozname hráčov trenčianskej Dukly už nefiguruje meno Tomáša Bulíka, ktorý odišiel z tímu na vlastnú žiadosť. Ako informoval web Dukly, súčasne na vlastnú žiadosť ukončil pôsobenie v klube i generálny manažér Július Pénzeš, ktorý bude pôsobiť ako tréner v rumunskom tíme ASC Corona Brašov. Jeho funkciu si podelia súčasní tréneri Dukly spoločne s ďalšími osobami, ktoré sa starajú o chod klubu.