Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Tipsport Liga

TIPSPORT LIGA: Útočník Fábry pokračuje v HC Nové Zámky

Na snímke vpravo Branislav Fábry (Nové Zámky). Foto: TASR/Branislav Račko

Vedenie klubu už angažovalo viacero nových hráčov, vrátane brankára Vladimíra Kováča, útočníka Róberta Vargu či obrancu Karla Plášila.


Nové Zámky 14. júna (TASR) - Vedenie hokejového tipsportligového klubu HC Nové Zámky si poistilo služby skúseného útočníka. V tíme vlaňajšieho nováčika najvyššej súťaže bude pokračovať 32-ročný Branislav Fábry. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

V A-mužstve Nových Zámkov došlo po nováčikovskej sezóne k viacerým zmenám. Tréner Štefan Mikeš bude mať k dispozícii výrazne obmenený káder, v ktorom už nebudú figurovať Michal Hudec, Richard Lelkeš a zrejme ani Milan Kytnár, ktorý má ambíciu vyskúšať zahraničnú súťaž.

Vedenie klubu už angažovalo viacero nových hráčov, vrátane brankára Vladimíra Kováča, útočníka Róberta Vargu či obrancu Karla Plášila. Jedným zo služobne najstarších hráčov tímu tak bude Branislav Fábry, ktorý v Nových Zámkoch pôsobil už počas prvoligovej sezóny 2015/2016. V minulej sezóne odohral celkovo 61 zápasov, v ktorých strelil 5 gólov a pridal 11 asistencií.

Produktívny žilinský útok bude kompletný, predĺžil aj Stupka

Vedenie slovenského hokejového klubu MsHK Žilina si poistilo služby ďalšieho hráča z úspešného kádra minulej sezóny. Po Marcelovi Holovičovi a Rastislavovi Konečnom sa s vedením "vlkov" dohodol aj tretí člen produktívneho útoku Václav Stupka. Klub o tom informoval prostredníctvom facebooku.

Pre Stupku, rovnako ako pre Holoviča a Konečného, bola sezóna 2016/2017 individuálne najvydarenejšou v doterajšej kariére. Odohral v nej celkovo 58 zápasov, v ktorých strelil 18 gólov a pridal 28 asistencií. Spomínané útočné trio hralo spolu takmer celú sezónu a významne sa podieľalo na zisku bronzových medailí.