Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Tipsport Liga

Poprad obnovil spoluprácu s Jánom Brejčákom

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Brejčák hral okrem materského Popradu v slovenskej najvyššej súťaži aj v Banskej Bystrici, s ktorou získal v sezóne 2017/18 majstrovský titulu.

Poprad 22. novembra (TASR) - Vedenie HK Poprad sa dohodlo na zmluve s obrancom Jánom Brejčákom. Tridsaťštyriročný zadák naposledy pôsobil pod Tatrami v sezóne 2016/17.

Brejčák hral okrem materského Popradu v slovenskej najvyššej súťaži aj v Banskej Bystrici, s ktorou získal v sezóne 2017/18 majstrovský titulu. Dve sezóny strávil v Litvínove a ďalšie dve pridal v drese bratislavského Slovana v KHL. Jeden ročník odohral za švajčiarsky Davos a jeden za švédsky klub MoDo. V drese fínskeho HPK vybojoval majstrovský titul. Predstavil sa aj v nemeckej najvyššej súťaži v tíme z Düsseldorfu a legionárske pôsobenie zakončil v Nórsku v Storhamare a Stavangeri. "Vzhľadom na fakt, že dlhšie nehral, sa naša spolupráca začne formou 4-zápasového tryoutu, ktorý sa v prípade spokojnosti zmení na zmluvu do konca aktuálnej sezóny," povedal pre klubový web športový riaditeľ Július Koval.