Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Tipsport Liga

Spišiaci predĺžili kontrakt s Majdanom o dva roky, Rapáč: Som rád

Na snímke zľava Alec Rauhauser (Zvolen), Juraj Majdan (Spišská Nová Ves) a brankár Zvolena Adam Trenčan počas semifinále play off hokejovej Tipos extraligy siedmeho zápasu HKM Zvolen - HK GROTTO Spišská Nová Ves 13. apríla 2023 vo Zvolene. Foto: FOTO TASR - Ján Krošlák

Majdan prišiel do Spišskej Novej Vsi vlani a rýchlo sa zaradil medzi kľúčových hráčov tímu. V sedemnástich dueloch tejto sezóny zaznamenal 18 bodov (6+12).

Spišská Nová Ves 10. novembra (TASR) - Slovenský hokejový klub HK Spišská Nová Ves predĺžil kontrakt s útočníkom Jurajom Majdanom o dva roky. Spišiaci to v piatok oznámili na sociálnej sieti.

Majdan prišiel do Spišskej Novej Vsi vlani a rýchlo sa zaradil medzi kľúčových hráčov tímu. V sedemnástich dueloch tejto sezóny zaznamenal 18 bodov (6+12). "Som veľmi rád, že sme sa dohodli s Jurajom na pokračovaní spolupráce o ďalšie dve sezóny. Majdo patrí dva roky po sebe medzi najproduktívnejších Slovákov v lige, preto bolo pre nás jeho udržanie prioritou. Sme veľmi spokojní s jeho výkonmi na ľade, ako aj s prístupom k povinnostiam. Je správnym príkladom pre každého, ako by mal hráč na sebe pracovať," uviedol generálny manažér klubu Richard Rapáč.

Spišiaci sú na čele extraligovej tabuľky, pred druhými Košicami majú trojbodový náskok.